Advies over de Organisatiecockpit | 15 jaar met succes toegepast

Adviesconcept ‘De Cockpit van de Organisatie’

Geschreven door

Leo Kerklaan is een ‘thought leader’ die een heldere, brede visie heeft op strategisch performance management. Via zijn boeken, blogs, opleidingen en adviezen maakt hij mensen deelgenoot van zijn inspirerende gedachtegoed. Leo wordt geroemd vanwege zijn baanbrekende ideeën, waardevolle inzichten en nuttige tips.

Bestaande prestatieniveaus doorbreken

Goed presterende organisaties proberen steeds hun bestaande prestatieniveaus te doorbreken. De praktijk wijst uit dat hiervoor een goed ‘performance dashboard’ nodig is. Leo’s dashboard is bekend geworden onder de naam Organisatiecockpit.

In 15 jaar met succes toegepast

Het concept ‘De cockpit’ is in de afgelopen vijftien jaar met succes is toegepast door bedrijven maar ook door non-profit organisaties. De verklaring zit hem in de eenvoud. De methode is beschreven in het boek “De cockpit van de organisatie”. Hiervan zijn verschillende drukken verschenen waarin ervaring van Leo Kerklaan maar ook van gebruikers zijn verwerkt.

Geheel herziene druk

In mei 2009 is de 5e geheel herziene druk verschenen waarin dit concept zowel vanuit de theorie als de praktijk (met vier casestudies – ProRail, Defensie Materieel Organisatie, Luchtverkeersleiding Nederland en Albert Heijn) wordt uiteengezet.

Reageer op dit artikel van Leo Kerklaan

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een selectie van zijn klanten

Word nu ook klant van Leo

Wil je ook klant van Leo Kerklaan worden? Hij helpt je maar wat graag verder met advies over de organisatiecockpit (15 jaar met succes toegepast) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Leo Kerklaan, Docent, spreker & adviseur

mr. LEO KERKLAAN

Docent, spreker & adviseur

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15