Continue prestatieverbetering met onvervalste KPIs | Opleiding

Masterclass prestatieverbetering met onvervalste KPI's

Geschreven door

Leo Kerklaan is een ‘thought leader’ die een heldere, brede visie heeft op strategisch performance management. Via zijn boeken, blogs, opleidingen en adviezen maakt hij mensen deelgenoot van zijn inspirerende gedachtegoed. Leo wordt geroemd vanwege zijn baanbrekende ideeën, waardevolle inzichten en nuttige tips.

Hoe krijgt en houdt u elkaar gemotiveerd?

Het managen van de performance van organisaties, teams en medewerkers is niet gemakkelijk. Want, hoe krijgt en houdt u elkaar gemotiveerd? Hoe definieert en stuurt u op onvervalste KPI’s? Met welke aanpak bereikt u het meest? Welke positieve effecten mag u verwachten en hoe krijgt u iedereen mee in het verandertraject?

Internationaal KPI-expert

Passionned Group nodigt u daarom uit voor een tweedaagse opleiding Performance Management met internationaal KPI-expert en kwaliteitsdeskundige Leo Kerklaan. Hij is auteur van ‘De cockpit van de organisatie’ (5e druk) en ‘De wendbare organisatie’ (2016), en geeft gastcolleges in Afrika, Azië en Amerika. Deze masterclass wordt gegeven op 6 en 7 juni 2013. Leo neemt u in twee dagen mee in de wereld van continue prestatieverbetering en performance management.

In vier dagdelen naar topprestaties

De Masterclass bestaat uit vier dagdelen:

  1. Performance Management: de basis
  2. Strategy mapping: uw missie, kritieke succesfactoren en doelstellingen
  3. KPI’s en dashboards: drivers & resultaat, hoe het systeem in te richten?
  4. Implementatietraject: verandermanagement, motivatie, control & praktijkcase

Elke opleidingsdag wordt in kleinere groepen gewerkt aan een aantal praktijkopdrachten. Klik hier voor het volledige programma.

Over de docent

Mr. Leo Kerklaan is auteur van de bestseller ‘De cockpit van de organisatie’ (5e druk) en docent aan de Maastricht School of Management. Hij heeft langjarige ervaring als trainer en organisatieadviseur, is redactielid van het blad Sigma en adviseert managers en professionals over performance management, procesmanagement en kwaliteitsverbeteringen in binnen- en buitenland. Hij is medeoprichter van de Nederlandse Vereniging van Kwaliteitskunde.

Ervaringen van deelnemers

  • “Prima opleiding, biedt ruime praktische toepassingsmogelijkheden” – Andries Veurink, manager control, Kadaster
  • “Lekker interactief, veel praktijkvoorbeelden daardoor prettig te volgen!” – Anneke Heermans, Programmamanager, Gemeente Mill & St Hubert
  • “De materie wordt heel helder, vakkundig en interactief onderwezen” – Riaaz Maharban, consultant Performance Management

Programma en direct inschrijven

Heeft u interesse in deze unieke masterclass? Het programma geeft u uitgebreide informatie over de onderwerpen en de mogelijkheid om u direct in te schrijven. Wanneer u vroeg boekt, bent u verzekerd van een plaats. Maximaal 12 deelnemers worden tot de masterclass toegelaten.

Heeft u vragen over deze masterclass, neemt u dan gerust contact met ons op.

Reageer op dit artikel van Leo Kerklaan

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een selectie van zijn klanten

Word nu ook klant van Leo

Wil je ook klant van Leo Kerklaan worden? Hij helpt je maar wat graag verder met continue prestatieverbetering met onvervalste kpis (opleiding) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Leo Kerklaan, Docent, spreker & adviseur

mr. LEO KERKLAAN

Docent, spreker & adviseur

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15