Laatste plaatsen interactieve workshop met mr. Leo Kerklaan


Niet eenmalig, maar continu!

Graag nodigen we u uit voor de interactieve workshop van 14 mei a.s.met KPI-expert en kwaliteitsgoeroe mr. Leo Kerklaan, bestsellerauteur van ‘De cockpit van de organisatie’. U leert in de praktijk hoe u continue verbetering met de krachtige PDCA cirkel kunt toepassen in uw eigen organisatie. Bijvoorbeeld: vraag medewerkers niet alleen om hun taak (goed) uit te voeren. Geef ze ook de opdracht mee tegelijk het proces te optimaliseren met driver-KPI’s. Niet eenmalig, maar continu!

Goede KPI’s noodzakelijk voor continu verbeteren

Goede KPI's noodzakelijk voor continu verbeterenUit recent onderzoek blijkt dat wanneer u stuurt op continue verbetering op basis van goede managementinformatie en de juiste KPI’s de klanttevredenheid sterk kan toenemen. Tegelijkertijd optimaliseert u uw bedrijfsprocessen wat u meer mogelijkheden geeft om de marge te verbeteren. Tot slot blijkt de PDCA cirkel van doorslaggevend belang voor Business Intelligence-succes, gaan KPI’s echt leven en behaalt u daarop meer rendement.

Hoe maakt u de cirkel rond?

Bijna iedereen kent ze: de vier stappen Plan Do Check Actualize. Maar hoe maakt u de cirkel rond? Wie zorgt voor een cultuur van continue verbetering en hoe dan? In deze workshop leert u werken met verbetercirkels, driver-KPI’s en result-KPI’s, dialoog en feedback. U krijgt daarnaast veel handvatten om slimmer samen te werken en leert u alles over effectieve gedragscompetenties en de A3 problem solving methodiek.

Over de trainer

Leo KerklaanMr. Leo Kerklaan, auteur van de bestseller ‘De cockpit van de organisatie’ (5e druk) en docent aan de Maastricht School of Management, neemt u mee in de wereld van continue verbetering. Leo heeft langjarige ervaring als organisatieadviseur, is redactielid van het blad Sigma en adviseert managers en professionals over performance management, procesmanagement en kwaliteitsverbeteringen in binnen- en buitenland. Hij is medeoprichter van de Nederlandse Vereniging van Kwaliteitskunde.

Wat kunt u nog meer verwachten?

U leert KPI’s herkennen, informatie te gebruiken voor analyse, actie en procesverbetering. Verder leert u normen en targets te evalueren, te herijken en opnieuw vast te stellen en elkaar aan te spreken op negatieve en positieve prestaties. Kortom: u leert hoe u de Deming cirkel aan het draaien krijgt in uw organisatie en waar de kritieke succesfactoren liggen voor hogere prestaties.

Programma en direct inschrijven

Het programma geeft u inzicht in de onderwerpen en de mogelijkheid om u direct in te schrijven. Wanneer u tijdig boekt dan bent u verzekerd van een plaats.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze uitnodiging, neem dan gerust contact met mij op!

Met vriendelijke groeten,

Daan van Beek

Managing Director Passionned Group
– auteur van ‘De intelligente organisatie’

Een selectie van zijn klanten

Word nu ook klant van Leo

Wil je ook klant van Leo Kerklaan worden? Hij helpt je maar wat graag verder met laatste plaatsen interactieve workshop met kpi-expert (kerklaan) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Leo Kerklaan, Docent, spreker & adviseur

mr. LEO KERKLAAN

Docent, spreker & adviseur

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15